Sökmotoroptimering med passion

 

Flyin' frilagd

 

Ta en hårdkokt IT-entreprenör. Slå ihop honom med en språkälskande skribent. Då får du SEO Kompetens. IT-kunnande och språklig vighet, det är precis det som behövs för att åstadkomma kraftfull SEO.

Bakom företaget står Per Svensson, som är den påhittige IT-snubben. Han äger och driver och driver sedan tidigare Svenska Datorsystem. Ett företag med 12 anställda som kan i princip allt inom IT. De bygger IT-strukturer, programmerar och skapar smarta datorlösningar med mera. Där står också Thomas Lundh, som är företagets ordvrängare. En erfaren ekonomijournalist och författare, med både romaner och faktabaserade böcker på sitt samvete. Båda två älskar sina jobb. Det är sökmotoroptimering med passion.

SEO Kompetens sysslar med sökmotoroptimering (efter engelskans search engine optimization = SEO). Vi hjälper våra kunder att bli synliga på nätet. Eftersom människor idag använder nästan uteslutande internet för informationssökning så är bra SEO viktigt. Mycket viktigt.
Sökmotorer premierar kreativ språkbehandling och aktiva hemsidor. Så för att skapa bra SEO behövs smart IT, alltså teknisk optimering. Och det behövs intelligent språkhantering, redaktionell optimering.

SEO Kompetens utgår från Värnamo. Men vi ser även Gislaved, Gnosjö, Vaggeryd och Ljungby som våra hemdomäner.